Deep Impact - massage & therapie
 
Massage voor particulieren
 
 
Deep Impact houdt praktijk in een goed verzorgd verzamelgebouw aan de Weteringweg in Pijnacker. Het pand is ook goed toegankelijk voor minder validen en door zijn ligging in het industriegebied De Boezem is er ook voldoende parkeergelegenheid.

Door hier te klikken kunt u een eerste indruk krijgen.
 
 
Deep Impact verzorgde tot voor kort ook massages aan huis.
Dit zal nog maar in uitzonderlijke gevallen mogelijk zijn..

De redenen om te kiezen voor massage zijn divers.

Zo kunt u toe zijn aan een stukje ontspanning in een drukke periode of is het nodig extra zorg aan uw spieren te besteden. Vaak gebeurt dit om mogelijke lichamelijke klachten te voorkomen
.
Ook kan het zijn dat u reeds lichamelijke klachten heeft en deze wilt tegengaan. In veel gevallen kan massage en behandeling mede bijdragen aan het herstel.
Een deel van mijn cliƫnten komt bij mij nadat de 'reguliere' behandelingen geen of te weinig resultaat geven.

Natuurlijk kunt u ook 'gewoon' voor massage kiezen omdat het aangenaam is.
Een momentje voor jezelf.
 
Bij een groeiend aantal mensen dringt het besef door dat massage de belastbaarheid van het lichaam vergroot, zodat regelmatige massage een investering is.

Bij het eerste bezoek vindt een korte intake plaats. Dit is een informatief gesprek waarin eventuele medische of persoonlijke aandachtspunten in kaart kunnen worden gebracht, gevolgd door eventueel lichamelijk onderzoek. Tijdens de massage kan hier dan rekening mee worden gehouden of aandacht aan worden besteed.