Deep Impact - massage & 
therapie
Even voorstellen                                                                     
Mijn naam is René van der Toorn.                          René                                 
 
Jaren geleden ben ik mij met massage gaan bezighouden om te doorgronden wat er met het lichaam gebeurt bij overbelasting, om zo  mensen in mijn omgeving te helpen bij het tegengaan van lichamelijke klachten door langdurig beeldschermwerk.
 
Het is begonnen met een eenvoudige massagecursus, wat al snel uit de hand is gelopen..
Om iedere cliënt de juiste verzorging en hulp te kunnen bieden heb ik een scala aan opleidingen voor massage en therapie gevolgd.
De nadruk is in de loop der jaren komen te liggen bij weefselbehandelingen, waarbij sportmassage een basis vormt en specifiek 'tot op de centimeter' aandacht wordt besteed aan het weefsel, wat veel verder gaat dan alleen behandeling van de spieren.
Voor Sportmassage heb ik ook de A-licentie, wat tevens de titel Sport-therapeut inhoudt.
 
Omdat ik massage zeer serieus neem ben ik ook examinator bij de NESM, en het RIAS. om zo betrokken te zijn bij de kwaliteitswaarborg voor het diploma Sportmassage.
 
Voor mijn behandelingen kan ik putten uit een breed assortiment aan vaardigheden, zodat ik een ieder op maat.hulp kan bieden.
 
Mijn motto  is: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Terwijl in diverse landen de professionele massage ook in de medische wereld een belangrijke plaats inneemt, wordt het in Nederland vaak onder de wellness gerekend. Samen met collega's zet ik me in voor een andere kijk op ons vak. Veel lichamelijk leed is te voorkomen en veel medische kosten zijn uit te sparen als er op een andere wijze naar het lichaam wordt geluisterd en daarbij de ondersteuning van professionele masseurs en behandelaars wordt ingeroepen.